Welkom gast

Werken aan je eigen gezondheid

Online cursus voor mantelzorgers

  • Slechts € 39,85 p.p. speciaal voor jou als lid van PGGM&CO!
  • Volg de cursus vanaf je eigen bank!
  • Zet concrete stappen naar een betere gezondheid
Log in en pak dit voordeel > Geen account? Meld je aan >

Over deze workshop

Ben je regelmatig aan het piekeren en malen en kost de zorg voor de ander je veel energie? Lig jij 's nachts wel eens wakker, voel jij je 's ochtends al moe en futloos en wil je dit veranderen? Schrijf je dan in voor de online cursus: 'Werken aan je eigen gezondheid' en krijg weer meer energie.

Uitleg/toelichting inhoud online cursus
We beginnen door stil te staan hoe het nu met je gezondheid is en wat je zou willen. Je krijgt zicht op je huidige staat van gezondheid, waaronder het beweegpatroon en eetgewoonten. In het tweede webinar gaan we onderzoeken wat je kunt doen om dat wat je wilt echt te bereiken. We komen er ook achter wat helpt en wat tegenwerkt om fitter en gezonder leven. Je leert onderscheid te maken tussen helpende en niet helpende gedachten in het veranderen van gedrag. Je bepaalt welke kleine stappen je gaat zetten om daarmee een verandering te weeg te brengen die je meer energie gaat geven.  Je krijgt meer vat op je emoties. En in het derde en laatste webinar bedenken we wat ons helpt om het vol te houden. 

Resultaat
Je hebt inzicht en handvatten om je fitter en energieker te gaan voelen.

Praktisch
Ria Schlepers (Bureau de Doorbraak, Tussen werk en mantelzorg) geeft de online cursus in de vorm van webinars. Dat betekent dat je de cursus thuis volgt, vanachter je eigen laptop, vanaf je eigen bank. Wel zo makkelijk! 

Data
Dinsdagavond 19 juni | 19.30 - 20.15 uur | deel 1. Waar sta ik en waar wil ik naar toe?
Dinsdagavond 26 juni | 19.30 - 20.15 uur | deel 2. Wat kan ik doen om dit te bereiken?
Dinsdagavond 3 juli | 19.30 - 20.15 uur | deel 3. Wat helpt mij hierbij?

Terugkijken webinar
Kun je een avond toch niet komen of word je onverhoopt tijdens de webinar weggeroepen? Als je je opgegeven heb voor de webinar, kun je de webinar gewoon terugkijken. Zo hoef je niets te missen. Stuur ons een mailtje en dan krijg je de webinar toegestuurd.

Opgeven en kosten
Kosten voor de driedelige cursus bedragen: €39,85. Goed om te weten: om je op te geven voor de online cursus, dien je een PGGM&CO-account op onze website te hebben. Heb je die nog niet? Maak deze dan direct gratis aan! 

Bekijk alle voordelen

Als lid van PGGM&CO ontvang je korting op diverse producten, zoals dagjes uit en verzekeringen. Ook kun je gebruikmaken van bijvoorbeeld de hypotheek speciaal voor zorg en welzijn.

Bekijk alle voordelen voor PGGM&CO-leden