1. Home
 2. Werk-privébalans
 3. Werkgeluk
 4. Poll: Hoe breng jij dit jaar de feestdagen door?

Poll: Hoe breng jij dit jaar de feestdagen door?

2 2 minuten lezen
Overzicht
 • 6 reacties
 • 30 vind ik leuks
Geplaatst door Susannah op 10 december 2021
De feestdagen zien er misschien ook dit jaar weer een beetje anders uit. Eten in klein gezelschap of gewoon lekker op de bank met een kerstfilm. Of misschien ben je wel gewoon aan het werk. Laat hieronder weten wat jij gaat doen tijdens de feestdagen.

Poll: Hoe breng jij dit jaar de feestdagen door?

Klik aan wat voor jou van toepassing is

472 stemmen

Reageren

Reageer hieronder op het artikel. Je ingevulde voornaam is te zien bij je reactie.

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA en Google's Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Reactie

 • Ria9.
  Eigenlijk vind ik het niet fijn zo. Alle spontaniteit gaat weg. We moeten luisteren en doen wat er gezegd wordt. Echt niets aan.
 • RAG.T
  Geen van deze; we zijn met een familie met 4 getrouwde kinderen en met 8 kleinkinderen; we vieren het samen; zijn gestopt met die corona regels, leven zo gezond mogelijk; en als we ziek zijn kruipen we net als vroeger onder de wol. (En van testen wordt het niet beter) We ontmoeten elkaar en anderen en werken aan een gezonde immuniteit en zijn uit de angst gestapt. Het is tijd dat meer mensen dit doen, en we weer terug gaan naar een normale, sociale samenleving waarin het niet gaat over buitensluiten en vaccineren maar om sociale contacten en omzien naar elkaar. Je zou het "leven in Liefde" kunnen noemen.
 • Rebecca
  Jammer dat er geen kopje bij staat: door armoede zijn er geen geen feestdagen. Ging de regering daar maar eens wat meer aan doen.
 • van Noort
  ik ben de feestdagen alleen, dit al jaren maar maak mijn huis gezellig, steek de kaarsjes aan, want niemand belt aan met zal ik de kaarsjes aan steken en laat de feestdagen heerlijke maaltijden bezorgen.
 • Fetsje
  Lekker op de bank voetjes omhoog, lekker tv kijken,heerlijk!
 • RIA
  Heerlijk relaxed in het mooie heuvelland, genietend van wandelen en heerlijke biologische streekproducten. In een prachtig hoeve appartement met een supet uitzicht