1. Home
  2. Werk-privébalans
  3. Werkgeluk
  4. Maak kans op een teamuitje met jouw afdeling

Winnaars teamuitje bekend

In augustus deden leden van PGGM&CO massaal mee aan onze speciale winactie om een teamuitje te winnen ter waarde van €250,-. Verschillende teams lieten weten waarom juist zij een uitje hebben verdiend. Inmiddels is het winnende team bekendgemaakt. Bekijk het hieronder.

Het winnende team is ... 

Meer dan 1000 leden deden mee aan onze speciale winactie om een teamuitje te winnen. Bedankt voor het delen van alle leuke, bijzondere en aangrijpende verhalen. De gelukkige winnaars van het teamuitje ter waarde van €250,- zijn … 

Van harte gefeliciteerd verpleegkundigen van de dagopvang van het Reinier de Graaf Gasthuis! Wat mooi dat jullie zo’n hecht team zijn dat lief en leed met elkaar deelt. We hopen dat het teamuitje jullie goed doet. En zoals jullie zelf zeggen: dat de patiënten daar weer profijt van hebben. We wensen jullie vast heel veel plezier. 

 

Daag je collega's uit voor de gratis Lekker Bezig Bingo

Heeft jouw team niet gewonnen? Laat dat jullie dan vooral niet tegenhouden om alsnog iets leuks met elkaar te doen! Ga bijvoorbeeld samen wat drinken of organiseer een BBQ. En maak het samen extra gezellig op de afdeling. Onze speciale bingo helpt jullie daarbij. Deze staat namelijk vol leuke en grappige opdrachten om samen plezier te houden in jullie werk. 

Open de gratis bingo