Welkom gast

Online bijeenkomst: Letten op je eigen gezondheid - deel 1

0

Letten op de eigen gezondheid, dat is voor ons verreweg de grootste uitdaging. Dat blijkt uit de enquête die we jullie vroegen in te vullen. Ria Schlepers, ambassadeur van Wij Mantelzorgers, ontwikkelde daarom een serie, korte online bijeenkomsten (webinar). Zo kun jij op een laagdrempelige manier, gewoon thuis op de bank, meedoen aan deze bijeenkomsten. Geef je vandaag nog op. Het is gratis!

Wanneer: dinsdag 16 januari
Tijd: 19.30 - 20.00 uur
Waar: thuis, op je eigen bank
Kosten: gratis!
*Webinar ID: 156-726-322

 

Hoe werkt een webinar?
Je meldt je aan via bovenstaande knop. Je laat je e-mailadres achter en dan ontvang je een bevestiging van je aanmelding met daarin een link. Op het tijdstip van de webinar klik je op de link in de bevestigingsmail en dan kun jij meedoen. Wij sturen je een dag van tevoren nog een aparte e-mail met daarin alle praktische informatie over de webinar. 

We maakten speciaal voor jullie een instructiefilm over hoe het aanmelden voor de webinar werkt. Je kunt deze hieronder bekijken. 

 

 

---

*Heb jij een Apple pc of laptop? Lees dan de informatie hieronder goed door!
Aanmelden op een Apple pc of laptop gaat net iets anders dan op een Windows pc of laptop. Voor het inloggen op een Apple pc of latpop heb je namelijk een webinar ID nodig. De webinar ID vind je hieronder:

WEBINAR ID: 156-726-322

---

Nog nooit meegedaan aan een webinar? Dan kan het misschien spannend zijn om mee te doen. Dat begrijpen we heel goed. Meld je toch gewoon aan! Wij zullen begin januari een korte introductiefilm opnemen, waarin we je precies uitleggen hoe het werkt. Als je er dan toch nog niet uitkomt, laat dan een berichtje achter of stuur een mail naar: mantelzorg@pggmenco.nl. Dan nemen wij contact met je op om je verder te helpen. 

reacties

Reageer

Meld je aan of log in om te reageren op dit onderwerp.