1. Home
  2. Gezond leven
  3. Bewegen
  4. Online beweegprogramma GezondOud

Online beweegprogramma GezondOud

Gezond blijven. Dat willen we allemaal! Met de online trainingen van GezondOud blijf je lekker in beweging. Gewoon vanuit huis. Voor € 15,- per maand krijg je toegang tot een ruim aanbod trainingen.

Bekijk mijn ledenvoordeel
Vind je het prettig om regelmatig een half uurtje te sporten en bepaal jij graag zelf het moment? Met het online abonnement van GezondOud krijg je toegang tot een ruim aanbod trainingen verdeeld over verschillende trainingsdoelen. Voor € 15,- per maand (maandelijks opzegbaar) heb je toegang tot een ruim aanbod online trainingen van ongeveer 25 minuten per training. De oefeningen worden goed uitgelegd en bij zwaardere oefeningen wordt er altijd een lichter alternatief aangeboden. Hierdoor zijn de trainingen voor iedereen goed te volgen. 

De voordelen van een GezondOud lidmaatschap

  • Lekker bewegen gewoon vanuit huis
  • Onbeperkt toegang tot het videoplatform met een ruim aanbod trainingen
  • Aandacht voor specifieke doelen zoals balans, cardio, spierversterking en het soepel houden van gewrichten.
  • Maandelijks opzegbaar

Over GezondOud

GezondOud is er voor iedereen die graag op een frisse en positieve manier bezig wil zijn met gezond en gelukkig ouder worden. Voor mensen die het lekker vinden om regelmatig te bewegen en daarbij zo goed mogelijk begeleid willen worden. En voor iedereen die houdt van een beetje uitdaging zonder het te overdrijven.

Meer informatie

De algemene voorwaarden van GezondOud zijn van toepassing op dit ledenvoordeel.