1. Home
  2. Geldzaken
  3. Wonen & geld
  4. Webinar: kun je nog verhuizen in 2021?

Webinar: kun je nog verhuizen in 2021?

Een huis kopen. Is dat slim nu de huizenmarkt zo overspannen is? Waar moet je allemaal op letten? En wat kun je eigenlijk lenen met jouw baan in zorg en welzijn? Tijdens dit speciale webinar op woensdagavond 27 oktober om 19:00 uur geven experts Lex en Paul antwoord op al jouw vragen over het kopen en verkopen van een woning. Én ontdek je alles over dé hypotheek speciaal voor zorg en welzijn.

Meld je nu aan voor het webinar

Misschien droom je wel van meer ruimte of een grotere tuin. Of denk je er juist over om op den duur kleiner te wonen. Maar is dat wel slim in deze gekke tijd? En kun je eigenlijk wel genoeg lenen als zorgprofessional? 

Lex is hypotheekadviseur. Tijdens het gratis webinar op woensdagavond 27 oktober om 19:00 uur vertelt hij meer over wat er nu gebeurt op de huizenmarkt en waar je op moet letten bij het kopen en verkopen van een woning. Paul van Attens neemt je mee in jóuw mogelijkheden op de woningmarkt. Want wist je dat er een hypotheek is ontwikkeld speciaal voor zorg en welzijn? Zo is jouw droomhuis misschien tóch dichterbij dan je denkt. 

Stel hier alvast jouw vraag over dit onderwerp. Tijdens het webinar behandelen we de meest ingestuurde vragen.