1. Home
  2. Geldzaken
  3. Wonen & geld
  4. Huis & hypotheek
  5. Huis & overwaarde
  6. Maak geld vrij met de Overwaarde Hypotheek van ABN AMRO

Maak geld vrij met de Overwaarde Hypotheek van ABN AMRO

Heb je de AOW-leeftijd bereikt en is je woning meer waard dan je hypotheek? Met de Overwaarde Hypotheek zorg je voor meer inkomen en vul je jouw pensioen aan. Zo geniet jij zorgeloos van je oude dag.

Log in of meld je aan om meer te ontdekken

Profiteer van je overwaarde

Steeds meer mensen hebben een overwaarde op hun woning. Dit betekent dat de waarde van de woning hoger is dan de hypotheekschuld. Met de Overwaarde Hypotheek wordt een deel van deze overwaarde omgezet in geld zonder dat je hiervoor hoeft te verhuizen. Dit geeft je de financiële ruimte om je pensioentijd in te richten zoals jij dat wilt. Gebruik het geld bijvoorbeeld om minder te werken om tijd over te houden voor mantelzorgtaken. Of om je pensioeninkomen aan te vullen. Het is mogelijk om het bedrag in 1 keer te ontvangen. Maar je kunt het ook maandelijks laten uitbetalen.

Voordelen van de Overwaarde Hypotheek van ABN AMRO

Wij luisteren graag naar onze leden. Daarom hebben wij aan 6500 leden gevraagd welke wensen en behoeften er zijn als het gaat om de waarde die vastzit in een koopwoning. Een Overwaarde Hypotheek van ABN AMRO is een interessante oplossing om deze wensen en behoeften te vervullen. Deze bank biedt namelijk:

  • flexibele voorwaarden;
  • geen risico op restschuld;
  • een laag rentetarief;
  • een hypotheek die is af te sluiten naast een bestaande hypotheek; 
  • speciale informatieavonden voor leden van PGGM&CO om meer te weten te komen over de hypotheek.