Welkom gast

Download nu de PGGM&CO app op je iPhoneDownload de app op je iPhone
Je vindt de iPhone app in de App Store door te zoeken op 'PGGM&CO'. Ook kun je hem downloaden via onderstaande button:

Download PGGM&CO app in de App Store


Wat kan ik met de app van PGGM&CO?
In de PGGM&CO app vind je momenteel de twee communities Ouderenzorg doen we samen en Wij Mantelzorgers en de subcommunity Wij Mantelzorgers Enschede. In elke community kun je op het forum antwoord vinden op je vragen, deelnemen aan discussies en anderen inspireren met jouw ervaringen of tips. In de video hieronder geven we je een impressie van de PGGM&CO app en laten we je zien hoe het werkt.


De inhoud in de app is gelijk aan de inhoud op de website. Plaats je een nieuw onderwerp in de Ouderenzorg community? Dan is jouw onderwerp ook zichtbaar in de Ouderenzorg community op de website. Daarvoor geldt ook dat als je al een account hebt bij PGGM&CO, je direct kunt inloggen in de app. Je hoeft in dit geval geen nieuw account aan te maken.

Deze iPhone app is een minimale versie. In samenwerking met de leden is gekeken naar de belangrijkste functionaliteiten die de eerste versie van de app moet bevatten. Op de achtergrond bestaat een verzameling van nieuwe functionaliteiten die in de toekomst stap voor stap geïntegreerd worden in de app. Maar voordat de iPhone app wordt doorontwikkeld, wordt er eerst gewerkt aan een Android app.


Heb je nog geen iPhone?
Dan hebben we een leuke actie voor je! Je kunt nu een refurbished (opgeknapte) iPhone kopen met ledenvoordeel van PGGM&CO.

Refurbished iPhones en iPads


Bekijk dit ledenvoordeel
Wil jij als eerst op de hoogte zijn van de lancering van de Android app?
We werken hard aan een PGGM&CO app voor Android gebruikers. Wil jij als eerste bericht krijgen wanneer deze beschikbaar is? Dat kan! Stuur via onderstaande button een mail en we laten je weten als het zover is.

Ja, houd me op de hoogte
Veel gestelde vragen

Ik heb geen iPhone. Wanneer kan ik de app downloaden op mijn Android telefoon?
Iets minder dan de helft van onze leden beschikt over een Android telefoon. Om deze reden is besloten eerst een minimale versie van de iPhone app te lanceren en hierna de focus te leggen op de Android app. Een concrete datum durven we niet te noemen, maar we streven ernaar de Android versie begin van 2018 te lanceren. In het bericht over de Android app kun je alvast wat voorbeelden bekijken.

Er werkt iets niet goed in de iPhone app. Bij wie kan ik dit melden?
We stellen het zeer op prijs als je dit aan ons door wilt geven. Hiervoor kun je terecht bij Ellen Zevenbergen via ellen@pggmenco.nl

Ik heb een nieuwe wens voor de app. Bij wie kan ik dit melden?
Ook voor nieuwe wensen kun je terecht bij Ellen via ellen@pggmenco.nl. Alle input wordt meegenomen en verwerkt in een document.

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur dan een bericht naar ellen@pggmenco.nl