Welkom gast

Download de PGGM&CO app op je smartphoneDownload de app op je smartphone
Je vindt de PGGM&CO app in de App Store en Google Play Store door te zoeken op 'PGGM&CO'. Ook kun je de app vanaf je smartphone downloaden via onderstaande buttons:

Download PGGM&CO app in de App Store PGGM&CO app Google Play Store


Wat kan ik met de app van PGGM&CO?

In de PGGM&CO app vind je momenteel de twee communities Ouderenzorg doen we samen en Wij Mantelzorgers en de subcommunity Wij Mantelzorgers Enschede. In elke community kun je op het forum antwoord vinden op je vragen, deelnemen aan discussies en anderen inspireren met jouw ervaringen of tips. In de video hieronder geven we je een impressie van de PGGM&CO app en laten we je zien hoe het werkt.


De inhoud in de app is gelijk aan de inhoud op de website. Plaats je een nieuw onderwerp in de Ouderenzorg community? Dan is jouw onderwerp ook zichtbaar in de Ouderenzorg community op de website. Daarvoor geldt ook dat als je al een account hebt bij PGGM&CO, je direct kunt inloggen in de app. Je hoeft in dit geval geen nieuw account aan te maken.

Deze app is een minimale versie. In samenwerking met de leden is gekeken naar de belangrijkste functionaliteiten die de eerste versie van de app moet bevatten. Op de achtergrond bestaat een verzameling van nieuwe functionaliteiten die in de toekomst stap voor stap geïntegreerd worden in de app.


Quote lid Nicole Quote lid Kees Quote lid Jacandra


Veel gestelde vragen

Er werkt iets niet goed in de app. Bij wie kan ik dit melden?
We stellen het zeer op prijs als je dit aan ons door wilt geven. Hiervoor kun je terecht bij Ellen Zevenbergen via ellen@pggmenco.nl.

Ik heb een nieuwe wens voor de app. Bij wie kan ik dit melden?
Ook voor nieuwe wensen kun je terecht bij Ellen via ellen@pggmenco.nl. Alle input wordt meegenomen en verwerkt in een document.

Staat jouw vraag over de PGGM&CO app er niet tussen? Stuur dan een bericht naar ellen@pggmenco.nl